Φωτια Ευβοια : Dhmarxos Dirfywn Gia Th Fwtia Sthn Eyboia 3ekinhse Th Nyxta Se Shmeio Eykola Prosbasimo Se Asfaltino Dromo : «η μάχη είναι σε εξέλιξη.

Φωτια Ευβοια : Dhmarxos Dirfywn Gia Th Fwtia Sthn Eyboia 3ekinhse Th Nyxta Se Shmeio Eykola Prosbasimo Se Asfaltino Dromo : «η μάχη είναι σε εξέλιξη.. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην κεντρική εύβοια, καθώς το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά στα χωριά πλατανιά, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη. Από την μεγάλη φωτιά πο Στο σημείο είναι οχήματα της πυροσβεστικής που προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην κεντρική εύβοια, καθώς το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά στα χωριά πλατανιά, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη. Ειδήσεις για τη χαλκίδα, την εύβοια και όχι μόνο. Η οσμή καμένου ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι πολύ. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (16/6) σε δασική περιοχή στις γούβες ιστιαίας στην εύβοια. Τα ιταλικά αεροσκάφη, μαζί με τα ελληνικά, θα ξεκινήσουν.

Se E3eli3h H Megalh Fwtia Sthn Eyboia Ekkenw8hke Monasthri
Se E3eli3h H Megalh Fwtia Sthn Eyboia Ekkenw8hke Monasthri from www.tlife.gr
Οι καπνοί σκέπασαν την παραλία χαλκίδας από τη φωτιά στο βαθροβούνι (βιντεο) μέχρι την παραλία χαλκίδας έφτασαν οι καπνοί. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Έντυπη έκδοση, αρχείο θεμάτων, επαγγελματικός κατάλογος, ατζέντα εκδηλώσεων και πολλά άλλα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας. Ειδήσεις, απόψεις, συνεντεύξεις και όλα όσα συμβαίνουν στην εύβοια και στον κόσμο με εγκυρότητα και υπευθυνότητα από το evima.gr Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αντ1, η σύζυγός του άντζελα γκερέκου και η κόρη του μαρία, κοιτούσαν το κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα και λυγμούς και με δυσκολία ευχαριστούσαν όσους έσπευσαν να τις συλλυπηθούν. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια:

Η οσμή καμένου ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι πολύ.

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται για 2η μέρα οι προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στην εύβοια, τετάρτη 14 αυγούστου 2019 (eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ) eurokinissi. Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Ειδήσεις, απόψεις, συνεντεύξεις και όλα όσα συμβαίνουν στην εύβοια και στον κόσμο με εγκυρότητα και υπευθυνότητα από το evima.gr Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Τα ιταλικά αεροσκάφη, μαζί με τα ελληνικά, θα ξεκινήσουν. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (16/6) σε δασική περιοχή στις γούβες ιστιαίας στην εύβοια. «η μάχη είναι σε εξέλιξη. Από την μεγάλη φωτιά πο Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην κεντρική εύβοια, καθώς το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά στα χωριά πλατανιά, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη. Ενισχυμένες οι δυνάμεις λόγω της αναζωπύρωσης έξω από το χωριό πλατανιά. #φωτιά #φωτια #ευβοια pic.twitter.com/yan4fbl6so — η γιαννα σας! Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Τρεις φωτιές αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της πέμπτης.

Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Την ίδια ώρα τα γύρω χωριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι. Την ίδια ώρα έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες και εναέριες. Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι σπρώχνουν το σύννεφο στάχτης και καπνού προς την αττική, με τις αρχές να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις ευπαθείς ομάδες. #φωτιά #φωτια #ευβοια pic.twitter.com/yan4fbl6so — η γιαννα σας!

Fwtia Twra Sthn Eyboia City View
Fwtia Twra Sthn Eyboia City View from cityview.com.gr
Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της βόρειας εύβοιας μιας και αργά το απόγευμα της τρίτης, ξέσπασε φωτιά. Σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Από την μεγάλη φωτιά πο Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας. Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας. Η οσμή καμένου ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι πολύ. Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Τρεις φωτιές αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της πέμπτης.

Στην περιοχή επιχειρούν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, 30 πυροσβέστες. Ειδήσεις, απόψεις, συνεντεύξεις και όλα όσα συμβαίνουν στην εύβοια και στον κόσμο με εγκυρότητα και υπευθυνότητα από το evima.gr Οι καπνοί σκέπασαν την παραλία χαλκίδας από τη φωτιά στο βαθροβούνι (βιντεο) μέχρι την παραλία χαλκίδας έφτασαν οι καπνοί. Κάηκαν αυτοκίνητα και αγροικίες, δεν κινδύνευσαν άνθρωποι. Ενισχυμένες οι δυνάμεις λόγω της αναζωπύρωσης έξω από το χωριό πλατανιά. Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι σπρώχνουν το σύννεφο στάχτης και καπνού προς την αττική, με τις αρχές να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις ευπαθείς ομάδες. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Εκτός της μεγάλης φωτιάς στην αγριλίτσα, πύρινα μέτωπα μαίνονται και σε θήβα, ιωάννινα, άρτα και θάσο. Η οσμή καμένου ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι πολύ. Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες. Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας. Στην ελλάδα βρίσκονται ήδη από τα μεσάνυχτα τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την ιταλία, που νωρίτερα την τρίτη (13/8), είχε ζητήσει η αθήνα να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην εύβοια.

Ειδήσεις για τη χαλκίδα, την εύβοια και όχι μόνο. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να την απειλεί. Δείτε εδω πού υπάρχει φωτιά σε εξέλιξη. Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι σπρώχνουν το σύννεφο στάχτης και καπνού προς την αττική, με τις αρχές να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις ευπαθείς ομάδες.

Eyboia Mia Syllhpsh Gia Th Fwtia Sta Styra Se Yfesh Ta Metwpa Pelop Gr
Eyboia Mia Syllhpsh Gia Th Fwtia Sta Styra Se Yfesh Ta Metwpa Pelop Gr from pelop.gr
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της δευτέρας (07/06) στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στον δρυμώνα ευβοίας, στον δήμο ελυμνίων. Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της βόρειας εύβοιας μιας και αργά το απόγευμα της τρίτης, ξέσπασε φωτιά. Σε τρία μέτωπα δίνουν μάχη οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Στο μέτωπο του χωριού πλατανιά εστιάζουν τις προσπάθειες στην περιοχή επιχειρούν 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενώ οι πυκνοί μαύροι. Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας. Ειδήσεις, απόψεις, συνεντεύξεις και όλα όσα συμβαίνουν στην εύβοια και στον κόσμο με εγκυρότητα και υπευθυνότητα από το evima.gr Τρεις φωτιές αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της πέμπτης.

Αυτή την ώρα η φωτιά κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά αγριλίτσα κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη στην εύβοια.

Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Έντυπη έκδοση, αρχείο θεμάτων, επαγγελματικός κατάλογος, ατζέντα εκδηλώσεων και πολλά άλλα. Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Δείτε εδω πού υπάρχει φωτιά σε εξέλιξη. «η μάχη είναι σε εξέλιξη. Στο σημείο είναι οχήματα της πυροσβεστικής που προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Σε τρία μέτωπα δίνουν μάχη οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας προστέθηκαν δύο νέες εστίες, στην αρχική που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα. Ειδήσεις για τη χαλκίδα, την εύβοια και όχι μόνο. Η οσμή καμένου ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι πολύ. Τρεις φωτιές με οκτώ μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες. Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας. Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της δευτέρας (07/06) στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στον δρυμώνα ευβοίας, στον δήμο ελυμνίων.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama